Tri praktična saveta za sve dame sa oblinama

Više nije u modi biti totalna mršavica. Širi kukovi, jače noge, obla zadnjica i uzak struk su stvari koje je popularizovala Kim Kardašijan. Do sada je bilo “in” biti što mršaviji, bez obzira na građu, a u poslednjih godinu dana je velika zadnjica nešto sve žene žele!

Međutim, u većini prodavnica i dalje ima manje odeće koja je namenjena ženama sa oblinama, pa je teško naći nešto što će savršeno odgovarati ovakvoj građi. Iz tog razloga vam predstavljamo tri jednostavna saveta koja bi trebalo da pratite, a koja će vam pomoći da pronađete odeću za svaku priliku.

1. Nemojte samo da nosite crnu odeću

Tačno je da crna boja vizuelno sužava, ali ne morate svaki dan biti skroz u crnom. Boje divno stoje svakome, bez obzira na građu i kilažu! Igrajte se za dezenima, kombinujte ih i birajte svoje omiljene boje. Ali budite pažljivi – ako volite pruge, izbegavajte horizontalne jer one proširuju i takođe nemojte da birate previše boja. Ako ipak ne možete da bez crne boje, neka vam samo jedan komad odeće bude crn; recimo,  crne pantalone i košulja u boji, ili haljina u boji uz crn aksesoar. Bitno je samo da izađete iz skroz crne!

2. Istaknite najbolje na vama

Ako imate bujne grudi – istaknite ih! Uzak struk – istaknite ga! Uvek stavljajte u prvi plan ono što je po vama najlepše na vašem telu i nikako se nemojte ustručavati. Ako mislite da će vas široka odeća učiniti mršavijim – onda ste se prešle. Iako će sakriti sve, što je šira to ćete i vi izgledati veće. Dobro iskombinovana, uža odeća će vam mnogo bolje stajati, a vi ćete imati više samopouzdanja.

3. Proučite svoje telo

Ovo treba da uradite pre nego što krenete sa oblačenjem. Stanite ispred ogledala u donjem vešu i dobro pogledajte svoje telo. Realno gledajte koje su vaše mane, a koje vrline. Na ovaj način ćete uvideti šta zaista treba da istaknete, a šta ne.

Bez obzira kako izgledate, znajte da uvek možete da izgledate savršeno i da ustvari i jeste savršene. Najbitnije je da se osećate udobno u svojoj koži, ali i odeći koju nosite.

Slične objave na blogu

Preporučeni proizvodi