O nama

Mi verujemo u svet u kom imaš potpunu slobodu da budeš to što jesi, bez osuđivanja. Da eksperimentišeš. Da se izraziš. Da budeš hrabra i proživiš život kao pravu avanturu. Mi se staramo da svako ima podjednake šanse da otkrije sve neverovatne stvari za koje je sposoban. Postojimo da bi tebi pomogli da stekneš samopouzdanje i postaneš ono što želiš.

Udobnost, kroj i kvalitet su nam najvažniji. Prekršili smo sva dizajnerska pravila i neprestano provodimo vreme usavršavajući naše modele jer ne verujemo da tvoje telo treba da se menja i prilagođava garderobi, već da garderoba treba da se menja i prilagođava tvom telu. Naše mere uzimamo na pravim modelima, ženama iz svakodnevnog života, ne na manekenkama.

Nismo ograničeni trendovima, mi verujemo u neprolazan stil. Od naših savršeno-skrojenih pantalona preko kežual majici i elegantnih haljina, stvaramo stil koji nećeš naći ni kod jednog drugog plus size brenda. Nadamo se da ćeš nakon otkrića SYRA-e otkriti odeću koja će ti omogućiti da živiš život kakav si oduvek želela. Pun ljubavi, avanture i uspeha.

STEFAN ĐORĐEVIĆ

SYRA CEO

Žene vole da izgledaju lepo i moderno, da se osećaju samouvereno i sigurno u svakom komadu garderobe koji nose, ne da ga koriste da bi sakrile svoje nedostatke. Zato dobro osmišljen i kvalitetno skrojen model treba da istakne obline na najlepši mogući način i da ženi na samopouzdanu.

Izbor odeće za moderne i uspešne  žene u većim veličinama je oskudan. Žene su zbog toga nezadovoljne i osećaju se zapostavljeno. Umesto da se u njemu uživa, šoping im je postao stres. Žele da kupe sebi nešto lepo, ali nemaju gde. Neophodno je da se podigne svest ljudi o plus size modi jer ukoliko bi postojao veći izbor garderobe to bi sigurno pozitivno uticalo na njihovo samopouzdanje.

Zbog toga sam došao na ideju da osnujem prvi brend u Srbiji koji je posvećen ženama koje vole svoje obline i ponosno ih nose.

Naš cilj je da se svaka žena, posebno ona sa oblinama, oseća samouvereno, sigurno, zavodljivo i iznad svega prelepo kao što zaslužuje.