Instagram zvezda dokazuje da mršavost nije presudna za dobar stil!

Instagram zvezda Katie Sturino na svom instagram profilu, 12ish Style, dokazuje celom svetu da mršavost nije presudna za dobar stil! Ona kopira modne kombinacije poznatih i inspiriše dame punijeg stasa da veruju u sebe i da se oblače kako žele, jer ograničenja ne postoje. Obline su ponovo u modi, i sve više se prihvataju tela baš onakva kakva jesu. Istina je da su se godinama držale rigorozne dijete, a danas smo svi svesni kakav uticaj one imaju na zdravlje. Katie Sturino promoviše zdrav način života i prihvatanje tela u potpunosti.

Katie Sturino ne koristi fotošop i trudi se da svoje telo prikaže u pravom izdanju. Ona kopira kombinacije poznatih dama i čini sve kako bi inspirisala žene širom sveta da pokažu svoj stil u najboljem izdanju i da zablistaju, bez obzira na to da li nose S, M, L, XL, XXL ili XXXL veličinu.

U jednom od mnogobrojnih intervjua izjavila je kako se borila za dobro zdravstveno stanje i u svojim knjigama ističe da je važno da budemo psihički i fizički dobro. Takvim procesom se treba pozabaviti, a ne samom figurom i spošljasnošću.

Pored toga, nema nikakve sramote u prirodnoj lepoti tela, malo viška kilograma ili neravnina na koži. Možemo uživati u danu i oporavljati naše telo tako da stignemo vremenom do besprekornog zdravlja. Ne moramo se svakodnevno ulepšavati korektivnom kozmetikom, kaže blogerka.

Katie se najviše ponosi svojom knjigom ‘Body Talk.’

„To je zapravo interaktivni vodič o tome kako se uhvatiti u koštac sa najvećim problemima koje imamo na telu. Bilo je sjajno iskustvo raditi na toj knjizi i verujem da će mnogim ženama koristiti.“

Katie je vrlo kreativna i uživa u svom poslu. Kada završi sa poslovnim obavezama, ona se vraća na Instagram, na kom pokazuje modu iz sasvim drugačijeg ugla.

Katie veruje da je svako telo lepo i da nije nužno da budemo mršavi i pratimo trendove sa modnih pista kako bismo bile zadovoljne sobom i iskazale svoj stil. Osnovala je i svoj kozmetički shop, Magababe, i svi proizvodi su namenjeni nezi kože.

„Čini mi se da se modna industrija razvija u dobrom smeru i da se sve više prihvataju različita tela. Postoji i stara garda koja će nastaviti da održava zastarelu perspektivu o veličinama. “ rekla je Katie.

Što se tiče novih trendova, Katie izdvaja biciklističke helanke koje su veoma popularne ove sezone, a najavljuje i kako će bele kaubojske čizme vladati modnom scenom tokom jeseni, a ona ih obožava i jedva čeka da ih nosi.

Bilo je posebno zanimljivo njeno upoređivanje sa najpoznatijom lutkom, Barbikom. Kratko je napisala: „Da, možete da izgledate i da se osećate kako god želite!

Katie je inspirisala mnoge žene koje su smatrale da imaju problem sa svojim telom i sa viškom kilograma da ponovo veruju u sebe i da budu zadovoljne i srećne. „Samopouzdanje uvek treba da bude na prvom mestu. Sve ostalo dolazi kasnije, ali uvek treba da vidimo u čemu leži dubinski problem. “

Slažemo se, samopouzdanje je prioritet, a onda ćete biti zadovoljne sa svim odevnim kombinacijama!

Slične objave na blogu

Preporučeni proizvodi